Sidan innehåller annonslänkar
Alex

Alex viktskivor i gummi

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Gjutna metallvikter överdragna med svart gummi.Håldiameter .25,5 mm.Finns i 0,5kg, 1,25 kg, 2,5 kg, 3,75 kg, 5 kg, 10 kg.


Beställ Alex viktskivor i gummi på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Alex viktskivor i gummi inom kategorin 30 mm.

Kategori: 30 mm
Artikelnummer: 25002-001-5
Senaste inläggen

Från kunskapsbanken

Alex

Alex kan avse: det könsneutrala namnet Alex - en kortform eller ett smeknamn av Alexander eller Alexandra Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Ammoniak

Ammoniak, är en kemisk förening av väte och kväve med formeln NH3.