ALLRUM

110 Produkter
I kategorin ALLRUM finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin ALLRUM så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

ALLRUM

Hitta produkter inom kategorin ALLRUM till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom ALLRUM.

Ett allrum är ett rum i en enfamiljsvilla med fler än en våning ovan jord som ofta finns på någon av de övre våningarna och påminner om ett vardagsrum. Ibland leder trappan från första eller andra våningen in i en del av allrumet på andra eller tredje våningen. Allrumet kan också finnas på en inredd vindsvåning eller takvåning. Allrummet är, precis som vardagsrummet, normalt avsett för avkoppling och för att de som bor i bostaden ska kunna umgås. Många två- och trevåningsvillor har både allrum och vardagsrum. Oftast finns det i ett allrum fåtöljer och bord, och många har en stereoanläggning i allrummet. Matbord kan också finnas i allrum även om det är mindre vanligt än i till exempel vardagsrum. Ungefär under perioden 1950–1990 var det många gånger i detta rum, eller i vardagsrummet, som hemmets då oftast enda TV-apparat fanns i enfamiljsvillor. Numera, då många hushåll har flera TV-apparater, står dock fortfarande oftast den stora TV-apparaten i vardagsrummet, eller i allrummet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Quechua, Golvväv AIR SEC 6.3 XL, Golvmatta