Sidan innehåller annonslänkar
MIZUNO

Mizuno, Wave Ultima 12 Ah21 dam Rosa , Skor

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Mizuno, Wave Ultima 12 Ah21 dam Rosa , Skor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mizuno, Wave Ultima 12 Ah21 dam Rosa , Skor inom kategorin Allt om joggning.

Läs mer...
Kategori: Allt om joggning
Artikelnummer: 4313796
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fitness och näringslära

Fitness och näringslära från Slender Chef

Se alla produkter
Fria vikter Styrketräning

Fria vikter Styrketräning från Casall Professional

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Presentkort

Presentkort är en typ av värdebevis som många butiker säljer. Presentkort har ett förbestämt värde (ofta jämnt belopp) och kan användas som betalningsmedel i angiven butik eller butikskedja inom en förbestämd tid. Vanligtvis kan det inte växlas in mot pengar, och om inte hela beloppet utnyttjas ger butiken sällan växel i kontanter. Däremot går det att köpa något som är dyrare än presentkortets värde och betala mellanskillnaden.Det finns även elektroniska presentkort, vilka får värde först när korten laddas med pengar. Presentkort brukar vara en vanlig present eftersom mottagaren då själv kan välja gåva. En risk med att ge presentkort till någon är att mottagaren av olika anledningar aldrig utnyttjar det.

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Kroksta

Kroksta är ett bostadsområde i Örnsköldsvik. Där finns bilförsäljning, några butiker och en bensinmack. Tidigare fanns även klädbutik, som stängde i början av 1990-talet. Under företaget Hägglund&Söners mest expansiva fas växte Kroksta till en viktig förort. Där bosatte sig företagets arbetare och deras familjer. Krokstas tillväxt avstannade samtidigt med oljekriserna på 1970-talet, när orderingången till industrin tillfälligt minskade och behovet av arbetskraft på grund av rationalisering avtagit. Kroksta är beläget cirka fem kilometer från Örnsköldsviks centrum. Bussförbindelserna till centrum och Oskargallerian är goda. I Kroksta finns också en fotbollsplan, Bussbyvallen, där fotbollsklubben Hägglunds IoFK spelar sina hemmamatcher. Det finns också ett företag inom skidsporten som heter Kroksta. I företagets utbud ingår bland annat fästvalleriller, värmevantar och Krokstastället (vallaställ). Företaget har sina rötter i Kroksta.