Anka och gås

25 Produkter
I kategorin Anka och gås finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Anka och gås så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Anka och gås

Hitta produkter inom kategorin Anka och gås till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Anka och gås.

Ankor är den domesticerade formen av gräsänder. Ett undantag är den tama myskankan som härstammar från den vilda myskanden. Ankor föds upp för köttets eller äggens skull. Hanen kallas andrake, drake, andrik eller ankbonde, honan oftast bara anka och ungarna ankungar eller ällingar. Ankor har platta simfötter. Ankor har oftast en orange näbb. Näbben är utvecklad för att kunna söka föda under vatten en kortare stund (vissa ankor kan hålla andan i vattnet i upp till 5 minuter).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Lockfågel Kricka Hane 500 Hd