Produkter från Anka och gåslokare

32 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Anka och gåslokare så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Anka och gåslokare så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Anka och gåslokare

Hitta produkter inom kategorin Anka och gåslokare till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Anka och gåslokare.

Ankor är den domesticerade formen av gräsänder. Ett undantag är den tama myskankan som härstammar från den vilda myskanden. Ankor föds upp för köttets eller äggens skull. Hanen kallas andrake, drake, andrik eller ankbonde, honan oftast bara anka och ungarna ankungar eller ällingar. Ankor har platta simfötter. Ankor har oftast en orange näbb. Näbben är utvecklad för att kunna söka föda under vatten en kortare stund (vissa ankor kan hålla andan i vattnet i upp till 5 minuter).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Lockfågel Gräsand Hane 500 Hd