Asics badmintonskor barn

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Asics badmintonskor barn? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Asics badmintonskor barn. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Asics badmintonskor barn så har du kommit rätt.
Sortera

Asics badmintonskor barn

Hitta produkter inom kategorin Asics badmintonskor barn till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Asics badmintonskor barn.

Asics, アシックス, är en japansk tillverkare av sportkläder och sportskor. Namnet är en akronym för Anima Sana In Corpore Sano som är en variant på mens sana in corpore sano, det vill säga "en sund själ i en sund kropp". Asics grundades 1949 av Kihachiro Onitsuka och företagets skor hette till en början Onitsuka Tiger. Huvudkontoret ligger i Kobe. Det svenska företaget Haglöfs ingår i Asicskoncernen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Träningssko För Inomhusbruk Upcourt 5 Gs Junior Svart