Sidan innehåller annonslänkar
CAPERLAN

metrev kit rl riverthin 1.2g/1.5g

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt metrev kit rl riverthin 1.2g/1.5g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten metrev kit rl riverthin 1.2g/1.5g i kategorin Avd Fitness Cardio här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Avd Fitness Cardio
Artikelnummer: 180018
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fitness och näringslära

Fitness och näringslära från Holistic

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Larsen Biathlon

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Program

Substantivet program kommer från grekiska programma, som ursprungligen betyder föreskrift, anslag eller offentlig kungörelse, och förekommer i olika kontexter med ungefär samma innebörd. Det moderna ordet, eller suffixet, program anger att det finns en i förväg gjord plan, schema, agenda, manus eller skrift som styr eller beskriver substantivet som det är en del av. Exempel: Program, kan vara trycksaker som sprids i samband med föreställningar eller sammanträden av olika slag och som är skrivna i förväg Program, en plan eller schema för vilken slags verksamhet som helst och som är upprättad innan den sker Program (projekt), ett flertal enligt en plan samordnade projekt som syftar till att uppnå ett övergripande mål Program (konst), ett konstverks på förhand bestämda agenda, mål eller tema, ofta litterära "ämne", till exempel den berättelse som illustreras i en historisk eller berättande målarkonst eller temat för en allegorisk målningOrdet har funnits i svenska språket sedan 1758, med ursprunglig härstamning från det klassisk grekiska προγράφω, prographō. Där πρό, pro betyder före och γράφω graphō, rita.

Larsen

Larsen är ett efternamn, som är mycket vanligt i Danmark och Norge. Det var ursprungligen ett patronymikon med betydelsen Lars son och motsvarar namnet Larsson i Sverige. Namnet Larsén har annan betoning men förs här tillsammans med Larsen på grund av likheten i skrift. Följande antal personer är registrerade i de nordiska länderna med stavningsvarianterna. Larsen: Danmark 117007, Norge 38298, Sverige 3961,, Finland 127 Larssen: Danmark 121, Norge 1694, Sverige 80, Finland under 4 Larsén: Danmark 4, Norge uppgift saknas, Sverige 389,, Finland 36