Sidan innehåller annonslänkar

Citycykel Hög Ram Hoprider 100


Beställ Citycykel Hög Ram Hoprider 100 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Citycykel Hög Ram Hoprider 100 inom kategorin Avd Vandring dagstur.

Produktinformation

Denna cykel är gjord för de dagliga cykelturerna, främst i stan, men även utanför. Den är idealisk för turer på 10 km och längre. .

Se gärna också

Quechua, Mh100 MID WTP Blå/lila, Skor

Bra Grepp och Skydd. Vattentät.,Sula i 30% EVA 70% Styren-butadiengummi Ovandel i 20% Polyuretan 20% Spaltskinn av Nöthud 60% Polyester Insida i 10% Polyuretan 10% Polyamid 80% Polyester...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Program

Substantivet program kommer från grekiska programma, som ursprungligen betyder föreskrift, anslag eller offentlig kungörelse, och förekommer i olika kontexter med ungefär samma innebörd. Det moderna ordet, eller suffixet, program anger att det finns en i förväg gjord plan, schema, agenda, manus eller skrift som styr eller beskriver substantivet som det är en del av. Exempel: Program, kan vara trycksaker som sprids i samband med föreställningar eller sammanträden av olika slag och som är skrivna i förväg Program, en plan eller schema för vilken slags verksamhet som helst och som är upprättad innan den sker Program (projekt), ett flertal enligt en plan samordnade projekt som syftar till att uppnå ett övergripande mål Program (konst), ett konstverks på förhand bestämda agenda, mål eller tema, ofta litterära "ämne", till exempel den berättelse som illustreras i en historisk eller berättande målarkonst eller temat för en allegorisk målningOrdet har funnits i svenska språket sedan 1758, med ursprunglig härstamning från det klassisk grekiska προγράφω, prographō. Där πρό, pro betyder före och γράφω graphō, rita.

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.