Produkter från Babolat badmintonracketar

1 Produkter
I kategorin Babolat badmintonracketar finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Babolat badmintonracketar så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Babolat badmintonracketar

Hitta produkter inom kategorin Babolat badmintonracketar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Babolat badmintonracketar.

Babolat är ett företag baserat i Frankrike som tillverkar och marknadsför sportutrustning för tennis, badminton, padeltennis och squash. Från 1875 till 1994 tillverkade företaget huvudsakligen strängar av naturmaterial till tennisracketar. Därefter började företaget tillverkning av tennisracketar som snart kom att dominera företagets produktion. Företaget var under en tid stationerat i Japan, men har sedan 2000 flyttat till USA. Företagets racketar används av flera spelare inom världseliten, bland andra Rafael Nadal, Andy Roddick, Agnieszka Radwanska, Carlos Moya och Jo-Wilfried Tsonga.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Badmintonracket Explorer i Rosa