Sidan innehåller annonslänkar

Cn Pon500 Liten Tiger (110 Till 135 Cm)


Beställ Cn Pon500 Liten Tiger (110 Till 135 Cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cn Pon500 Liten Tiger (110 Till 135 Cm) inom kategorin Badponchos.

Produktinformation

Våra produktutvecklare har tagit fram den här strandponchon för unga surfare (110-135 cm), för att torka sig och byta om på stranden före och efter passen. .

Se gärna också

Poncho Surf 100 Junior (Två Storlekar) Blå

Våra produktutvecklare har tagit fram denna poncho för unga surfare (2 storlekar 110-135 eller 135-160 cm), för att torka sig, byta om före och efter surfning.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Tecnica

Tecnica är en italiensk tillverkare av alpin skidutrustning, framförallt pjäxor. Genom uppköp ingår även bland annat Nordica och Blizzard Ski i koncernen.

Tiger

Tiger (Panthera tigris) är ett kattdjur som endast lever i Asien. Tigern är det största nu levande kattdjuret. Man delar upp de idag förekommande bestånden i sex underarter. Utöver detta känner man till tre utdöda underarter. De flesta tigrar lever i fuktig tropisk och subtropisk lövskog, men finns även i tempererade löv- och barrskogar. I denna miljö utgör pälsens mönster bra kamouflage. Tigern är en god simmare och badar ofta. Den jagar ensam och äter främst medelstora djur ur familjerna svindjur och hjortdjur, men tigern är opportunistisk och äter det den kommer över, så dieten inkluderar även fisk, fåglar, insekter, amfibier, reptiler, gnagare, piggsvin och primater. Människan är den enda art som utgör något allvarligt hot mot tigern. Tjuvjakt och människans omvandling av miljön i de områden där den lever har tillsammans reducerat tigerpopulationerna kraftigt, så att den nu räknas som starkt hotad. Trivialnamnet tiger härstammar från det grekiska ordet tigris som troligtvis är besläktat med det avestiska ordet för pil, tigri. Det skulle därmed syfta på djurets potential till höga hastigheter.