Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Exertubes Pro, inSPORTline

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Exertubes Pro, inSPORTline på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Exertubes Pro, inSPORTline inom kategorin Band Snoddar.

Produktinformation

Gummiband från inSPORTline som ger ett effektivt men smidigt motstånd och är ett perfekt träningsredskap för att värma upp och stretcha muskler innan och efter ett tufft träningspass.Exertube Pro har ett brett användningsområde inom fitness och producerats i ett material med fukttransporterande egenskaper.Handtagen är solida men väldigt lätta och är anatomiskt utformade för bästa komfort när du tränar med dessa motståndsband som kan användas för att stärka hela kroppen. .

Från kunskapsbanken

Gopro

Gopro, Inc., marknadsfört som GoPro, ibland stiliserat GoPRO, tidigare Woodman Labs, Inc., är ett amerikanskt teknikföretag grundat 2002 av Nick Woodman. De tillverkar bland annat actionkameror samt utvecklar egna mobilapplikationer och redigeringsprogram. Gopro utvecklade även en drönare, Karma, som släpptes i oktober 2016. I oktober 2016, innan lanseringen av drönaren, släppte Gopro kamerorna "Gopro HERO 5" och "Gopro HERO 5 Session"