Chinsräcke och träningsredskap, Adidas

-20%

Jämför produkt Chinsräcke och träningsredskap, Adidas online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chinsräcke och träningsredskap, Adidas i kategorin Bänkar Och Ställningar här hos oss.

Produktinformation

Adidas chinsräcke och träningsredskap är en mångsidig träningsutrustning av riktigt hög kvalitet. Stången hängs i en dörröppning utan permanenta fästen, vilket gör det enkelt och bekvämt att lyfta undan den när du är klar med träningspasset.

När du hänger på stången trycks den stadigt från motsatta sidor av väggen och hålls stadigt på plats. Du kan hålla dig fast både med ett brett och ett smalt grepp eller ett "hammargrepp".

Omvända grepp ger ytterligare variation i greppen. Fördelen med denna stång jämfört med ett traditionellt är att räcket går längre ut från dörrkarmen, så att huvudet inte slår i taket när du lyfter upp hakan på stången.

Se gärna också

InSPORTline PW50 Power Rack

inSPORTline PW50 Power Rack är en robust och enkel skivstångställning för mångsidig hemmaträning.

Ställningens lutande vinkel möjliggör en naturlig lyftposition, vilket ger säkerhet och trygghet vid lyft. Stånghållarna kan justeras i sju olika höjder, vilket gör det enkelt att träna både över- och underkroppen med PW50 Power Rack.
Stålramen sitter stadigt på plats, har en bärförmåga på 136 kg och har slitstark ytbeläggning. Hålen i stånghållarna har en beläggning i krom så att de tål tung belastning.

Med inSPORTline PW50 Power Rack skivstångställning kan du bland annat göra följande övningar


Benböj med stång
Utfallssteg med stång
Marklyft
Military Press
Press-rodd med stång
Bänkpress (kräver en bänk)


inSPORTline PW50 Power Rack är den perfekta ställningen för hemmagymmet. Skaffa till exempel en lutande bänk till din Power Rack, så att du även kan göra bänkpressövningar. Skivstång och viktskivor ingår ej.

Egenskaper


Justerbara stånghållare
Vändbar lutning – möjliggör ett naturligt rörelseomfång för kroppen
7 hål för stånghållare i förkromat stål på båda sidor
Hållbar ytbehandling
Stabil konstruktion
Lätt att montera
Kompatibel med alla typer av bänkar
Mått B 101 cm x L 80 cm x H 163 cm
Innerbredd 90 cm
Bärkraft 136 kg
Vikt 33 kg
Material stål
För användning hemma
Viktskivor och stänger ingår ej

Beställ inSPORTline PW50 Power Rack från Sportproffsen och träna effektivt och mångsidigt i ditt hemmagym!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.