Tunturi WT85 Leverage Pulley Gym

Jämför produkt Tunturi WT85 Leverage Pulley Gym online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tunturi WT85 Leverage Pulley Gym i kategorin Bänkar Och Ställningar här hos oss.

Produktinformation

Tunturi Leverage Pulley Gym WT85 är en mångsidig träningsstation för styrketräning. Med WT85 ersätter du många dyrare och mer ensidiga träningsmaskiner.

Med WT85 får du ett effektivt träningspass för hela kroppen. Det kombinerade kabeldraget och hävarmen gör att du kan utföra en mängd olika övningar, såsom benböj, bänkpress, axelpress, skulderpress, bicepscurls och chin-ups.

Det unika systemet kombinerar känslan av fria vikter med säkerheten hos en träningsmaskin, så att du kan träna på egen hand på maximal nivå utan bekymmer. Tunturi WT85 används med viktskivor.

Både 30 mm och 50 mm viktskivor kan användas. Beställ en Tunturi WT85 nu för en mångsidig och effektiv träning!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bänkar Och Ställningar från andra varumärken

Upp till 32% rabatt
Tunturi WT85 Leverage Pulley Gym

Bänkar Och Ställningar från Tunturi Fitness

Utforska allt inom Bänkar Och Ställningar från Tunturi Fitness.
Half Rack, Sveltus

Bänkar Och Ställningar från Sveltus

Här har vi samlat Bänkar Och Ställningar från Sveltus.
Body-Solid Dipsställning

Bänkar Och Ställningar från Body-Solid

Visa produkter inom Bänkar Och Ställningar från Body-Solid.
Skivstångsställning PRO, Gymstick

Bänkar Och Ställningar från Gymstick

Missa inga bra priser på Bänkar Och Ställningar från Gymstick.

Se gärna också

Body-Solid Romersk magbänk och rygglyftsbänk

Body-Solid Romersk magbänk och rygglyftsbänk är en prisvärd ryggbänk som är lätt att använda för att komma åt de svårtränade musklerna i mage och rygg och nederdelen av kroppen.

Liknande maskiner går också under namnet glute and ham developer (GHD) eller ryggbänk. Den romerska bänken lämpar sig för olika mag- och ryggövningar, med eller utan vikter.

Rygglyft tränar magmusklerna, sidomusklerna, nederdelen av ryggen, rumpan och låren – muskler som de flesta människor inte tränar tillräckligt. Att stärka mage och rygg samt nederdelen av kroppen ger en bättre hållning och balans samt behandlar och förebygger ryggsmärtor. Dessutom är starka mag- och ryggmuskler ovärderlig hjälp, inte bara för många krävande idrottsaktiviteter utan även för vanliga vardagssysslor.

I och med att bänken är så liten är den lätt att flytta till ett förvaringsutrymme och är därför bra även för hemmaträning. Ben- och höftstödet kan enkelt anpassas till användarens längd. Genom att justera höjden och placeringen av stöden kan du tränas. Tack vare den tjocka och robusta stålramen står bänken stadigt på plats under alla övningar.

Beställ denna prisvärda och mångsidiga romerska magbänk och bli starkare i hela kroppen

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023