Basket

14 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Basket så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Basket så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Basket

Hitta produkter inom kategorin Basket till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Basket.

Basket eller basketboll (äldre benämning korgboll) är en lagidrott och bollsport. Under spelet dribblas en boll och passas mellan lagkamrater, för att till slut kastas, tryckas (dunk) eller släppas i den upphöjda målkorgen på motståndarens planhalva. Basket uppfanns 1891 av den kanadensiske KFUM-tränaren James Naismith. Idag hör basket till de mest utövade sporterna över hela världen och finns med i bland annat det olympiska programmet, och i USA har den en särskilt stor betydelse. Vart fjärde år spelas världsmästerskapet i basket, arrangerat av internationella basketfederationen, Fédération Internationale de Basketball.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Träningsbasketboll för inomhus- och utomhusbruk, Sanying