Bojar och rep

3 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Bojar och rep, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Bojar och rep. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Bojar och rep går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Bojar och rep

Hitta produkter inom kategorin Bojar och rep till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bojar och rep.

En boj är en flytande anordning, avsedd för till exempel förtöjning, angöring eller navigering. Bojar avsedda för navigering har i allmänhet färger (System A, bland andra sidomärken/lateralmärken: röda babordsmärken och gröna styrbordsmärken, gul/svarta väderstrecksmärken/kardinalmärken), topmärken, reflexer och fyrkaraktärer som motsvarande prickar. Bojen kan vara förtöjd i ett bojankare. Några typer av bojar är isboj klockboj, klotboj, ljudboj, lockboj, lysboj, pelarboj, plattboj, spetsboj och förtöjningsboj. En annan funktion av en boj kan vara som rundningsboj inom vattensporter. Ett bojankare är ett ankare för en boj. Ett bojankare är gjort för mer permanent förankring än ett fartygsankare. Det kan bestå av en betongklump gjuten kring en stålkätting.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Träningsboj Fridykning Mares Training