Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Medicinboll, 2 kg, inSPORTline

Kontrollera pris

Köp nu

Svart och röd medicinboll på 2 kg från inSPORTline som ger träning för hela kroppen och kan även användas i par- och gruppövningar.Bollen är klädd i ett slitstarkt gummimaterial med antiglid vilket ger bättre grepp när man håller i bollen.Med denna kan du utföra en mängd olika övningar inom crossfit och fitness men den kan även användas inom rehabilitering. Medicinbollar är ett mycket bra redskap vid olika magövningar för att träna skuldror, armar och musklerna i ryggslutet.


Beställ Medicinboll, 2 kg, inSPORTline på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Medicinboll, 2 kg, inSPORTline inom kategorin Bollar.

Läs mer...
Kategori: Bollar
Artikelnummer: IN-7286
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Längdskidåkning

Längdskidåkning från Skidverkstan

Se alla produkter
Allt om havsfiske

Allt om havsfiske från CAPERLAN

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.