Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Medicinboll, 6 kg, inSPORTline

699 kr 621 kr-11%
Kontrollera pris

Köp nu

Svart och grå medicinboll på 5 kg från inSPORTline som ger träning för hela kroppen och kan även användas i par- och gruppövningar.Bollen är klädd i ett slitstarkt gummimaterial med antiglid vilket ger bättre grepp när man håller i bollen.Med denna kan du utföra en mängd olika övningar inom crossfit och fitness men den kan även användas inom rehabilitering. Medicinbollar är ett mycket bra redskap vid olika magövningar för att träna skuldror, armar och musklerna i ryggslutet.


Jämför produkt Medicinboll, 6 kg, inSPORTline online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medicinboll, 6 kg, inSPORTline i kategorin Bollar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Bollar
Artikelnummer: IN-7290
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Boxningssäck

Boxningssäck från inSPORTline

Se alla produkter
Avd Fotboll

Avd Fotboll från ATORKA

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Superior

Superior kan syfta på Superior (anatomi) – en anatomisk lägesbeskrivning Superior, Iowa – en ort i den amerikanska delstaten Iowa Superior, Montana – en ort i den amerikanska delstaten Montana Superior, West Virginia – en ort i McDowell County, West Virginia Superior, Wisconsin – en stad i den amerikanska delstaten Wisconsin Mother superior – en föreståndarinnan för vissa ordnars nunnekloster, se abbedissa