Sidan innehåller annonslänkar
Gymstick

Premium gymboll 75 cm

599 kr
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Hållbarhet, tillförlitlighet, säkerhet och prestanda är de bästa orden för att beskriva denna träningsboll av hög kvalitet. Premium träningsboll är tillverkad och designad speciellt för professionellt bruk och för krävande träningsmiljöer. Produktionsprotokollet är unikt. Varje boll blåses upp och inspekteras före förpackning och varje boll är individuellt markerad med en parti för att övervaka produktionen. Kontinuerligt kvalitetskontroll och testningssystem säkerställer produktens konsistens och minskar risken för fel betydligt. Oberoende testning av SGS fick reda på att Premium Exercise Ball inte visade några tecken på skador efter att ha laddats med 200 kg i 12000 gånger.


Beställ Premium gymboll 75 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Premium gymboll 75 cm inom kategorin Bollar.

Kategori: Bollar
Artikelnummer: 70075PRE

Från kunskapsbanken

Reebok

Reebok International Limited, även RBK, är en tillverkare av sportkläder och sportskor inom en rad olika sporter, som idag ingår i Adidas Group.