Boots

2 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Boots, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Boots. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Boots går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Boots

Hitta produkter inom kategorin Boots till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Boots.

Boots är en brittisk apoteks- och detaljhandelskedja. Företaget har en omsättning på drygt 5 miljarder pund och har haft en vinst före skatt på omkring 500 miljoner pund under 2000-talet. Företaget grundades i Nottingham av John Boot 1849 och utvecklades till en nationell kedja under hans son Jesse Boot. Under 1990-talet breddade företaget sitt utbud från att tidigare ha varit enbart inriktat på apoteksvaror. Företagets har gjort internationella satsningar både under 1930-talet och 1990-talet. Företaget lämnade de länder där det etablerat sig på 1930-talet (bl.a. Nya Zeeland, Frankrike och Kanada) under 1980-talet. Även satsningen under 1990-talet var mindre lyckad och det är enbart på Irland som företaget numera har en egen verksamhet liknande den i Storbritannien.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Boots Öppna Häst/ponny Neopren 100 X2 Svart