100 Öppna Gummiboots För Häst Och Ponny Svartx2


Beställ 100 Öppna Gummiboots För Häst Och Ponny Svartx2 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100 Öppna Gummiboots För Häst Och Ponny Svartx2 inom kategorin Boots.

Produktinformation

Våra produktutvecklare, som själva rider, har tagit fram de här bootsen för hästar som ofta gör sig illa på olika delar av hoven. .

Se gärna också

Boots Hästdressyr Öppna Syntetull 500 Svarta 2 St

Vårt hästteam har designat dessa öppna boots som skyddar hästens ben under dressyrträning.

Läs mer

Se även andra produkter från Boots

Sortera

Från kunskapsbanken

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Performance

Performance, eller performancekonst, är en konst som existerar när den pågår.

Boots

Boots är en brittisk apoteks- och detaljhandelskedja. Företaget har en omsättning på drygt 5 miljarder pund och har haft en vinst före skatt på omkring 500 miljoner pund under 2000-talet. Företaget grundades i Nottingham av John Boot 1849 och utvecklades till en nationell kedja under hans son Jesse Boot. Under 1990-talet breddade företaget sitt utbud från att tidigare ha varit enbart inriktat på apoteksvaror. Företagets har gjort internationella satsningar både under 1930-talet och 1990-talet. Företaget lämnade de länder där det etablerat sig på 1930-talet (bl.a. Nya Zeeland, Frankrike och Kanada) under 1980-talet. Även satsningen under 1990-talet var mindre lyckad och det är enbart på Irland som företaget numera har en egen verksamhet liknande den i Storbritannien.