HAMMER BOXING Boxningshandskar PUNCH L-XL

Beställ HAMMER BOXING Boxningshandskar PUNCH L-XL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten HAMMER BOXING Boxningshandskar PUNCH L-XL inom kategorin Boxningshandskar.

Produktinformation

Handsken PUNCH är gjord av tåligt koskinn och är speciellt utvecklad för träning med sandsäck. Stoppningen är lätt och tunn och förebygger skrubbsår, även under den intensivaste träningen.

Tack vare sin lätta stoppning är handsken mycket hållbar och stabil för sin storlek. Håller för flera år av träning!

Boxningshandskar från andra varumärken

Boxhandske X-Shock 10 oz

Boxningshandskar från Hammer

Här har vi samlat Boxningshandskar från Hammer.
Abilica Slaghandskar svart XL

Boxningshandskar från Abilica

Här har vi samlat Boxningshandskar från Abilica.

Se gärna också

HAMMER BOXING Boxningshandskar Premium Fight 14 oz

Vridning av handleden förhindras och trötthet i hand och underarm motverkas. Robust kvalitetsläder för hållbarhet och ultimat komfort under hårda matcher. Premium Boxningshandskar för proffs och ambitiösa boxare, perfekta för sparring, sandsäcksträning och professionella tävlingarÄven lämpliga för hårdare slagkombinationerBred baksida för perfekt täckningLyxigt och hållbart kvalitetsläderHandledsskyddErgonomisk komfortIngen förskjutning av stoppning på träffpunktenLuktavvisande foderIntegrerade lufthålFörstärkt tumme som motverkar rotation av leden

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023