Sidan innehåller annonslänkar

HAMMER BOXING Boxningsset Sparring Fit

Beställ HAMMER BOXING Boxningsset Sparring Fit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten HAMMER BOXING Boxningsset Sparring Fit inom kategorin Boxningssäck.

Produktinformation

Boxningssäcken består av ett resistent och starkt professionellt nylonmaterial och är 80 cm lång. 3..2..1 ......

GO! De inkluderade 10 oz boxhandskarna av hudvänligt PU-material är perfekta för en sparringsession i din alldeles egen Boxing Home Studio! Den bekväma stoppningen är lämplig för hårdare slagkombinationer De har en fast tumme och lufthål för svettabsorption.

Du kan snabbt och säkert lära dig alla boxningstekniker med tränings-DVDn som ingår.Viktig produktinformationBoxsäckKraftig slagsäck i 80 cm tillverkad i en stark, hållbar kvalitetsnylon16 kg4 förkromade stålkedjor och stabil kedja i kvalitetsstålSwivel för realistiska undanmanövrar och för att motverka vridning av kedjanDubbla förstärkta sömmar för extra hållbarhetRobust bearbetningPremium blixtlåsFärgsvart-vitHandskarEtt par 10 oz boxhandskar, perfekta för träning med sandsäckSydd, förstärkt tumme för att motverka vridning av ledenSvettresistent tygErgonomisk komfortIngen förskjutning av stoppning på träffpunktenLuktmotverkande foderIntegrerade lufthålFärgsvartTränings-DVDMed denna kan du snabbt lära dig alla de viktigaste slagen.Boxning kan hjälpa dig att få följande träningsresultatFörbättring av samordningen och effektivitetenFörbättring av uthållighet och konditionUppbyggning av muskler, speciellt på överkroppen tränas muskler såsom skuldror, biceps, triceps och rygg.Utveckling av en attraktiv V-form och en stark, muskulös och definierad överkroppBoxning är den perfekta sporten för att träna hela kroppen och att hålla sig i form. Nästan alla muskelgrupper är perfekt tränade, och det kardiovaskulära systemet utmanas och stärks.

Boxning är jättekul. Förutom styrka tränas lyhördhet och snabbhet i boxning.

I boxning finns det, liksom i många andra sporter, bra och dålig utrustning. Bra grejer betyder bra träning, säkert skydd och trevlig träning.Inte alla har tid och lust att gå till en Boxstudio.

En slagsäck (eller även kallad sandsäck) i ditt eget hem är det perfekta alternativet för att lära dig god samordning och slagteknik. Träning med en boxningssäck ökar din uthållighet och slagstyrka.

En boxningssäck har fördelen att den är mycket lik mänskliga motståndare i omfattning. Så du kan använda alla varianter och slagkombinationer du har alltid velat prova .Med Box-Set HAMMER SPARRING FIT kan du komma igång med din träning direkt.

Tips Det är viktigt att dina boxhandskar fäster ordentligt på dina handleder för att skydda lederna. Det rekommenderas att dra åt kardborrband något igen efter några minuters träning.

För svårare varje träningspass rekommenderas det även att bandagera handledernaPlacera din klocka nu på 3-4 minuter. Detta anger längden av varje omgång.

Börja din träning med lätta sparkar och slag på slagsäcken. Tänk dig att du kämpar mot en verklig motståndare.

Håll huvudet täckt och undvik den mjuka svängande slagsäcken. Gör detta minst fyra omgångar (varje på 3-4 minuter). .

Boxningssäck från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Boxsäck 40-80 kg Svart/Röd

Boxningssäck från inSPORTline

Se produkter inom Boxningssäck från inSPORTline.
Upp till 18% rabatt
HAMMER BOXING Boxningsset Pro

Boxningssäck från Hammer

Visa produkter inom Boxningssäck från Hammer.
Abilica FlexiBag

Boxningssäck från Abilica

Visa produkter inom Boxningssäck från Abilica.
Boxsäck 20 kg 90 cm

Boxningssäck från Gymstick

Här har vi samlat Boxningssäck från Gymstick.
Fighter standing bag

Boxningssäck från Fighter

Missa inga bra priser på Boxningssäck från Fighter.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023