Sidan innehåller annonslänkar
Gore

Gore Gore-Tex Paclite® Pants Svart L

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Överdragsbyxor som tack vare Gore-Tex Paclite® är 100% vind- och vattentäta. De är också mycket lätta och andningsförmågan är extremt bra. Gore-Tex Paclite® Vind- & vattentätt, mycket god andningsförmåga, mycket lätta, tar liten plats i packningen. Förböjda knän. Förstärkta i grenen för ökad livslängd. Justerbara benslut, underlättar av-/påtagning. Bred skön resår i midjan. Reflexdetaljer runt om för ökad synlighet. Ficka i ryggslutet som du också kan stuva ner byxorna i. Passform för cykling men funkar även till andra aktiviteter.


Jämför produkt Gore Gore-Tex Paclite® Pants Svart L online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gore Gore-Tex Paclite® Pants Svart L i kategorin Byxor här hos oss.

Kategori: Byxor
Artikelnummer: 140000042577
Senaste inläggen
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gore

Gore kan syfta på

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.

Craft

Craft är ett svenskt black metal-band, bildat år 1994. Från början kallade de sig Nocta, men bytte 1998 namn till Craft. Bandets texter behandlar bland annat förstörelse, död, ondska, misantropi, kaos, nihilism och hat.