Sidan innehåller annonslänkar

Chinsräcke, flyttbart, FitNord


Beställ Chinsräcke, flyttbart, FitNord på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chinsräcke, flyttbart, FitNord inom kategorin Chinsstänger.

Produktinformation

Det flyttbara chinsräcket är ett mångsidigt träningsredskap – förutom chin-ups kan du även göra dips, magövningar och push-ups. Ingen fast montering krävs! Du kan göra chin-ups både med vanligt och neutralt grepp

- Stångens längd är 94 cm (dörröppning med en bredd på upp till ca 90 cm) - Stången har tre olika fästpunkter, så den passar perfekt till de flesta dörröppningar - Stångens dimensioner kräver en minsta väggtjocklek på cirka 9 cm för att den ska sitta stadigt på plats. Maximal tjocklek cirka 17,5 cm - Ändarna på stången har stötdämpare för att skydda dörrkarmen - Stångens tjocklek ca 3 cm - Stången finns i följande färger Silvergrå och Svart .

Se gärna också

Sveltus Chinsräcke, väggmonterat

Sveltus väggmonterade chinsräcke är ett hållbart och säkert val för hemmet och gymmet. Väggfästenas triangulära form gör chinsräcket stadigt och stabilt. Med den breda stången på chinsräcket kan du ha många olika chinsgrepp och i och med att enheten är så djup kan du göra olika typer av chin-ups, exempelvis muscle-ups, butterfly chin-ups etc.

Teknisk information


Bredd 122 cm
Höjd 50 cm
Djup 85 cm
Handtagets diameter ca 2,8 cm
Max. användarvikt 100 kg
Produktens vikt 10 kg
Material stål
Färg svart


Beställ det robusta och pålitliga chinsräcket från Sveltus hem eller till gymmet från Sportproffsen nu!

Läs mer