Sidan innehåller annonslänkar

Chinsstång för En 110cm, FitNord

-22%

Beställ Chinsstång för En 110cm, FitNord på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chinsstång för En 110cm, FitNord inom kategorin Crosstrainingställningar.

Produktinformation

Chinsstång för En 110cm, FitNord Crosstraining Ställningar .

Se gärna också

Hopplatta, FitNord

Hopplattan från FitNord förvandlar crosstraining-ställningen så att den kan användas för step- och hoppövningar. Hoppövningar är en stor del av crosstraining och normalt måste du köpa exempelvis stepbrädor separat. Med den här höj- och sänkbara hopplattan får du garanterat ett meningsfullt hoppträningspass. Hopplattans ovansida är täckt med en halksäker gummimatta för optimal säkerhet. Beställ din egen hopp-/stepplatta!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Performance

Performance, eller performancekonst, är en konst som existerar när den pågår.

Agent

Agent kan syfta på: Agent (handel) – ett företag som har rätten att sälja varor åt ett annat företag Agent Corrigan – en amerikansk tecknad serie Agent Orange – ett avlövningsmedel Agent Orange (musikalbum) – ett musikalbum från av Sodoms Agent Orange (musikgrupp) – ett amerikanskt punkrockband Agent 47 – huvudpersonen i IO Interactives spelserie Hitman Agent 327 – en nederländsk humoristisk agentserie av Martin Lodewijk