Cykelbyxor

1 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Cykelbyxor, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Cykelbyxor. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Cykelbyxor går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Cykelbyxor

Hitta produkter inom kategorin Cykelbyxor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Cykelbyxor.

Cykelbyxor är en typ av byxor av elastiskt material, ofta slutar de strax ovanför knät. De är framför allt avsedda för cyklister i olika sammanhang. Cykelbyxor bärs i regel närmast kroppen direkt mot huden utan några underkläder. Cykelbyxor användes från början bara av tävlingscyklister, men kring 1990 var det modernt att bära cykelbyxor och de har sedan dess fortsatt att användas av många människor, numera dock inte i vardagslag utan bara vid motion och idrott eller vid jobbpendling per cykel. En del av de byxor som såldes som cykelbyxor när sådana var moderna, var dock tekniskt sett snarare att definiera som tights. Cykelbyxor finns både som kortbyxor och långbyxor. För sportbruk är det vanligt med en modell av hängseltyp.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Byxa Mtb St 500 Herr Svart