Muc-Off

Muc-Off BIO Rengöringsmedel för drivlina, 500 ml

Kontrollera pris

Köp nu

Muc-Off Bio Drivetrain är ett biologiskt nedbrytbart tvättmedel för effektiv rengöring av drivlinan på elcyklar. Tar bort smuts, olja och vax från kedjor, bakre kassetter och växlar. Kommer i en smidig sprayflaska.


Beställ Muc-Off BIO Rengöringsmedel för drivlina, 500 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Muc-Off BIO Rengöringsmedel för drivlina, 500 ml inom kategorin Cykelservice.

Läs mer...
Kategori: Cykelservice
Artikelnummer: 106293
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Byxor

Byxor från Houdini

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Wahoo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.