Dansskor och Barfotaskor

1 Produkter
Här finns produkter i kategorin Dansskor och Barfotaskor. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Dansskor och Barfotaskor. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Dansskor och Barfotaskor.
Sortera

Dansskor och Barfotaskor

Hitta produkter inom kategorin Dansskor och Barfotaskor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Dansskor och Barfotaskor.

Dansskor ser mycket olika ut beroende på dansen. Vissa danser kräver särskilda skor för sitt utövande, exempelvis så är det steppskornas metallskoning som ger det karaktäristiska ljudet och tåskor som ger stöd nog åt balettdansöser att kunna gå på tåspetsarna under en hel föreställning. Danssneakers (jazzskor) är en särskild form av sneakers som är framtagna för att passa till dans. Sulan är ofta tvådelad och mellandelen mjuk, så att fotens flexibilitet inte begränsas för mycket. De används av många dansutövare som bekväma träningsskor. Tangoskor är skor som är gjorda för att dansa tango i. De har vanligen ett klassiskt utseende och är i läder, herrskorna exempelvis med låg klack och i helsvart, damskorna med hög klack och allehanda kulörer. Många tangoskor tillverkas i Argentina. Skorna finns att få med olika sulor, eftersom olika dansgolv kan vara olika hala. En vanlig variant är mockasula på främre delen, som man står på när man vrider sig runt i dansen, samt gummisula på klacken, som ger bra grepp när man skjuter ifrån i steget.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Lädertoffla Dans Mjuk Modern