Discgolf Discar

65 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Discgolf Discar, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Discgolf Discar. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Discgolf Discar går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Discgolf Discar

Hitta produkter inom kategorin Discgolf Discar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Discgolf Discar.

Discgolf (i Sverige också kallat frisbeegolf) är en sport som spelas med en skiva (frisbee). Målet är att spela en bana från början till slut med så få kast som möjligt. En bana består vanligtvis av 9 eller 18 hål och man har klarat ett hål när man har kastat discen i en discgolfkorg, även kallat kedjehål. Discgolf är både lättillgängligt och billigt att utöva. Ett flertal banor är uppsatta i parkmiljö och kostnadsfria att besöka. En disc räcker för att spela även om många föredrar ett par olika varianter av discar med olika flygegenskaper.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Prodigy Disc ACE Line D Model OS DuraFlex Frisbee Golf Disc, Rosa