Produkter från Discgolf

12 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Discgolf? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Discgolf. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Discgolf så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Discgolf

Hitta produkter inom kategorin Discgolf till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Discgolf.

Discgolf (i Sverige också kallat frisbeegolf) är en sport som spelas med en skiva (frisbee). Målet är att spela en bana från början till slut med så få kast som möjligt. En bana består vanligtvis av 9 eller 18 hål och man har klarat ett hål när man har kastat discen i en discgolfkorg, även kallat kedjehål. Discgolf är både lättillgängligt och billigt att utöva. Ett flertal banor är uppsatta i parkmiljö och kostnadsfria att besöka. En disc räcker för att spela även om många föredrar ett par olika varianter av discar med olika flygegenskaper.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Upptäck Hur Kul Det Är Med Frisbee Och Racketsport.