Sidan innehåller annonslänkar

Clean Drink 24x330ml - Exotic


Beställ Clean Drink 24x330ml - Exotic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Clean Drink 24x330ml - Exotic inom kategorin Drycker.

Produktinformation

Clean DrinkClean Drink är en funktionsdryck producerad på nordiskt källvatten, helt utan konserveringsmedel, taurin, socker och färgämnen. Clean Drink är dessutom vegansk... .

Se gärna också

Barebells Milkshake Chocolate - 1st x 330ml

Barebells Milkshake 330ml
Barebells Milkshake är senaste tillskottet i functionell food serien från Barebells, produkten är även Laktosfri. Innehåller sötningsmedel. Förvara...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Drink

En drink är en dryckesvara som blandats glasvis, oftast innehållande en eller flera spritdrycker. På engelska kan en "drink" syfta på alla sorters drycker från vatten och juice till drycker som innehåller alkohol. På svenska (och danska) menar man med "drink" emellertid uteslutande drycker med flera än en ingrediens och innehållande alkohol - såvida man inte explicit säger en "alkoholfri drink". Man skiljer mellan flera olika drinktyper, som long drink, cocktail och shot. De icke-alkoholhaltiga dryckerna i drinken brukar sammanfattande kallas virke.