Produkter från Dyk-balaklavor

2 Produkter
Här finns produkter i kategorin Dyk-balaklavor. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Dyk-balaklavor. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Dyk-balaklavor.
Sortera

Dyk-balaklavor

Hitta produkter inom kategorin Dyk-balaklavor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Dyk-balaklavor.

Dyk är svensk släkt med anor från 1500-talet. Anfadern Anders Nilsson (omnämnd 1559-1596 i jordeboken) bodde i Kulla i Kristbergs socken. Han kallades även Anders i Ask och var "notkung", det vill säga ledare eller fiskeriförman för notdragningen. Sonen Nils, född i Ask socken, antog namnet Dijk, sedermera Dyk, och blev hovpredikant samt senare kyrkoherde i Södra Vi och Djursdala socknar i Linköpings stift. En annan son till Anders Nilsson var trumpetaren Tyres Andersson och en sonson borgmästaren i Linköping Göran Tyrsson Dyk (död 1666), efter vilken Göran Dyks gata i denna stad uppkallats. Ytterligare en sonson var bonden och riksdagsmannen Per Tyrsson i Fågelsrum, Horns socken i Östergötland.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Balaklava i Neopren Till Våtdräkt För Tubdykning Herr Scd 500 Sd 7 Mm