Produkter från Ekodesign cykelkläder

3 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Ekodesign cykelkläder så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Ekodesign cykelkläder så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Ekodesign cykelkläder

Hitta produkter inom kategorin Ekodesign cykelkläder till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Ekodesign cykelkläder.

Ekodesign är ett begrepp för olika former av design av produkter där man vill energieffektivisera och hålla en klass som följer hög miljöprestanda. Ekodesign syftar att bidra till en hållbar utveckling. Ekodesign som begrepp kommer från det nästan historiska ekodesigndirektivet från EU som är svensk lag genom Lag (2008:1112) om ekodesign. Ekodesigndirektivetär ett ramdirektiv från EU. Ekodesign innebär att man integrerar ett livscykelkostnadsperspektiv från utveckling, tillverkning till brukande av produkten och slutanvändning. Lagstiftningen om ekodesign som reviderades 2009 är ganska klar på området även om det krånglas till lite av att 14 olika myndigheter ska få ihop direktiv med lagar och föreskrifter samt mänskliga rättigheter. Målet med ekodesign som blivit det vedertagna begreppet är att nå EU:s 2020-mål med minskning av den totala energiförbrukningen med 20 procent. Under 2021 uppdateras direktivet för ett antal produktgrupper för att höja kraven på reparerbarhet.[Uppdatering behövs]Kungliga Tekniska högskolan har gjort en djupgående analys där man kan se ekodesign från en akademisk synvinkel med livscykelanalys och konsekvenserna av föroreningar med mera.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Cykelväst Vändbar 560 Personlig Skyddsutrustning Dag+Natt Herr