Elfordon

12 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Elfordon? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Elfordon. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Elfordon så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Elfordon

Hitta produkter inom kategorin Elfordon till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Elfordon.

Elfordon är ett fordon som drivs med el, idag ofta via batterier, exempelvis batterielbil, elektrisk mopedbil (såsom Aixam och Rolloped), elcykel, elsparkcykel, elmoped, elskoter och batteridrivet fartyg. Alternativt kan elkraften tillföras via en eller flera kontaktledningar vanligen ovanför fordonet, exempelvis elektriskt tåg och trådbuss, men även via en skena i backen, exempelvis vid tunnelbanetåg. De flesta persontåg i västvärlden är eldrivna, och helt eldrivna personbilar och bussar blir allt vanligare. En annan typ av elbil är bränslecellsbilar som drivs av bränsleceller där vätgas omvandlas till elektricitet. Elfordon kan även vara olika typer av hybridbilar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
El-scooter Tenmark 500W 10