Sidan innehåller annonslänkar
Elite

Elite Trainer Turno Smart

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Elite Turno trainer är en cykeltrainer med direktdrift där du byter ut bakhjulet på cykeln mot trainern. Fördelen med direktdrift är att det blir en jämn kraftöverföring till trainern?


Jämför produkt Elite Trainer Turno Smart online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elite Trainer Turno Smart i kategorin Elite här hos oss.

Kategori: Elite
Artikelnummer: EL0172001

Från kunskapsbanken

Elite

Elite kan syfta på: Elite Systems – en brittisk datorspelsutvecklare grundad 1984 Elite-Biografen – en biograf på Östermalm i Stockholm Elite (datorspel) – titeln på ett datorspel Elite Hotel – ett musikalbum av Emmylou Harris från 1975 Elite Hotels – är en hotellkedja Elite (musikalbum) – är en skiva av bandet Fireside Elite (singel) – titeln på en låt av gruppen Kent Elite Prospects – en svenskägd statistikdatabas och transferportal för ishockey Elite Model Management – en modellagentur, grundad i Paris år 1972