High5

Återhämtningsdryck High5 Recovery Drink Chocolate, 1.6 kg

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

High5 Recovery Drink är en smakfull och supernyttig återhämtningsdryck och precis vad du behöver efter hård träning. Den är proppfull av proteiner och kolhydrater. Efter träning kommer återhämtning – då behöver musklerna protein, påfyllnad av glykogen (i kolhydratdepåerna) och vila. Med hög andel vassleproteinisolat (extra renat vassleprotein) får du hela 18 gram protein och 40 gram kolhydrater per portion om 60 gram.Det här är ett bra köp för dig som är ambitiös i din cykling eller träning och vill vara säker på att träningen gör nytta – även under återhämtningen.


Jämför produkt Återhämtningsdryck High5 Recovery Drink Chocolate, 1.6 kg online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Återhämtningsdryck High5 Recovery Drink Chocolate, 1.6 kg i kategorin Energy här hos oss.

Kategori: Energy
Artikelnummer: H5100128
Visa fler

Från kunskapsbanken

Drink

En drink är en dryckesvara som blandats glasvis, oftast innehållande en eller flera spritdrycker. På engelska kan en "drink" syfta på alla sorters drycker från vatten och juice till drycker som innehåller alkohol. På svenska (och danska) menar man med "drink" emellertid uteslutande drycker med flera än en ingrediens och innehållande alkohol - såvida man inte explicit säger en "alkoholfri drink". Man skiljer mellan flera olika drinktyper, som long drink, cocktail och shot. De icke-alkoholhaltiga dryckerna i drinken brukar sammanfattande kallas virke.