Self Omninutrition

Micro Whey Active 1kg - Natural

Kontrollera pris

Köp nu

SELF Micro Whey Active
SELF Micro Whey Active är ett 100% vassleproteinisolat med en proteinhalt på hela 84%. Vassleproteinisolat är den ultimata formen av vassleprotein tack vare dess...


Beställ Micro Whey Active 1kg - Natural på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Micro Whey Active 1kg - Natural inom kategorin Fitness och näringslära.

Läs mer...
Kategori: Fitness och näringslära
Artikelnummer: S05N
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kettlebells

Kettlebells från SportVida

Se alla produkter
Kängor

Kängor från Crispi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Woolpower

Woolpower (tidigare Ullfrotté) är en svensk tillverkare av kläder, bland annat förstärkningsplagg och underställ. 1969 grundades textiltillverkaren Vinetta AB (idag uppdelat i Woolpower och Triconor) av Kooperativa Förbundet i Östersund. Från början var huvudprodukten nylonstrumpbyxor. Bolaget kom sedan att tillsammans med Försvarsmakten att utveckla och tillverka produkter i ullfrotté (underställ och förstärkningsplagg) med produktionsstart 1972. Ullfrotté har mycket god värmeisolerande förmåga och används som isolering i vinterkläder. Vinetta såldes 1987 till nederländska Altamon BV. Idag ägs Woolpower, som verksamheten heter sedan 2006, av Daniel och Adam Brånby.