Self Omninutrition

Micro Whey Active 1kg - Strawberry

Kontrollera pris

Köp nu

SELF Micro Whey Active
SELF Micro Whey Active är ett 100% vassleproteinisolat med en proteinhalt på hela 84%. Vassleproteinisolat är den ultimata formen av vassleprotein tack vare dess...


Beställ Micro Whey Active 1kg - Strawberry på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Micro Whey Active 1kg - Strawberry inom kategorin Fitness och näringslära.

Läs mer...
Kategori: Fitness och näringslära
Artikelnummer: S05S
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Väskor

Väskor från Evoc

Se alla produkter
Övriga träningsredskap

Övriga träningsredskap från Titan Life

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Titan

Titan (latin: titanium, franska: titane) är ett metalliskt grundämne och det nionde vanligaste grundämnet i jordskorpan. Titan används i legeringar inom bland annat flyg- och rymdteknik. Titan används också till implantat i människokroppen, till exempel för att fästa tandproteser i käkben, eftersom benvävnad växer fast i titan och titan inte orsakar avstötning. Titan används också i smycken eftersom det sällan orsakar allergi. Vidare används metallen, på grund av sin förmåga att tåla starka syror utan korrosion, som anod-/katod-ledare i ytbehandlingsindustrin och är lämplig i tillverkning av vissa typer av högtalarmembran. Titanets höga styrka, som tillåter tunnare konstruktioner än flertalet andra metaller, kombinerat med förhållandevis låg densitet utnyttjas också vid produktion av utrustningar där låg vikt eftersträvas, exempelvis turbinblad, vissa klockor och kokkärl för vandrare. Titandioxid, som inte släpper igenom ljus, används i solkrämer, smink och målarfärger.