Self Omninutrition

Micro Whey Active 4kg - Natural

Kontrollera pris

Köp nu

SELF Micro Whey Active
SELF Micro Whey Active är ett 100% vassleproteinisolat med en proteinhalt på hela 84%. Vassleproteinisolat är den ultimata formen av vassleprotein tack vare dess...


Beställ Micro Whey Active 4kg - Natural på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Micro Whey Active 4kg - Natural inom kategorin Fitness och näringslära.

Läs mer...
Kategori: Fitness och näringslära
Artikelnummer: S06N
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Väskor

Väskor från Osprey

Se alla produkter
Sportartiklar

Sportartiklar från Skull Smash Ammoniak

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Skull

Det här är en omdirigering från ett namn på språket engelska.

Smash

Smash används i vissa spelsituationer i bollsporter där spelarnas planhalvor åtskiljs av ett nät, exempelvis i volleyboll, tennis eller badminton. Smashen innebär att bollen ges ett extra hårt tillslag med händerna (volleyboll) eller racketen (tennis eller badminton) med syftet att "döda" bollen, det vill säga maximalt försvåra eller omöjliggöra för motståndaren att åstadkomma en retur. I exempelvis tennis används smashen när motståndaren tvingats slå en hög retur eller misslyckats med en lobb som blivit för kort. Smashen är ett mycket kraftigt slag där racketen svingas över huvudet och träffar bollen högt uppe i luften. Spelaren strävar att placera bollen på motståndarens planhalva så att denne inte når den för en regelrätt retur.