Produkter från FLYTRINGAR

2 Produkter
Här finns produkter i kategorin FLYTRINGAR. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori FLYTRINGAR. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin FLYTRINGAR.
Sortera

FLYTRINGAR

Hitta produkter inom kategorin FLYTRINGAR till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom FLYTRINGAR.

Flytring är en uppblåsbar flytanordning avsedd för fiske och som endast manövreras med flytringsfenor eller simfenor fastsatta på fiskarens vadarskor eller fötter. Ursprungligen var den ringformad, därav det svenska namnet, då den på 1930-talet var en tygklädd innerslang till traktorbakhjul, som man iförd vadarbyxor och eventuellt simfenor att paddla med satte sig i . Numer har den oftast formen av ett U eller ett V för att fiskaren smidigare ska komma i och ur den och för att ge farkosten bättre sjöegenskaper. I USA, flytringens "hemland" och i England är farkostens benämning "Float tube".

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Observationsboj Snorkling Olu 120