Sidan innehåller annonslänkar
Master Fitness

Motionscykel Master Fitness B40

Kontrollera pris

Köp nu

Master Fitness B40 är en stadig motionscykel som är lätt att kliva i och ur utan att behöva ta några stora kliv.Den maximala användarvikten är hela 200 Kg vilket innebär?


Jämför produkt Motionscykel Master Fitness B40 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Motionscykel Master Fitness B40 i kategorin Företagsgym här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Företagsgym
Artikelnummer: 6-60140
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Turskidpaket

Turskidpaket från Fischer

Se alla produkter
Fingervantar

Fingervantar från Lillsport

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alex

Alex kan avse: det könsneutrala namnet Alex - en kortform eller ett smeknamn av Alexander eller Alexandra Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare