Sidan innehåller annonslänkar
Vision

Motionscykel Vision Upright Bike U40

Kontrollera pris

Köp nu

Vision Motionscykel U40 är en Upright-cykel där du kan sitta i en behaglig upprätt ställning eller i en mer aktiv ställning där du kan luta armbågarna mot tryckavlastande stödplattor.?


Jämför produkt Motionscykel Vision Upright Bike U40 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Motionscykel Vision Upright Bike U40 i kategorin Företagsgym här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Företagsgym
Artikelnummer: 3330031
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Vortex

Se alla produkter
Fitness och näringslära

Fitness och näringslära från Aware Nutrition

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alex

Alex kan avse: det könsneutrala namnet Alex - en kortform eller ett smeknamn av Alexander eller Alexandra Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare

Reign

Reign är en amerikansk TV-serie skapad av Laurie McCarthy och Stephanie SenGupta. Den är baserad på den skotska drottningen Maria Stuart (Mary, Queen of Scots) som kom som tonåring till Frankrike på 1550-talet för att gifta sig med kronprinsen Frans II. Serien följer Mary, hennes hovdamer, det franska kungahuset och i de sista säsongerna även det som händer i England och Skottland under tiden. Reign hade premiär 17 oktober 2013 på The CW. I Sverige har serien visats i TV4.

Fitness

Fitness kan syfta på: Fitness (biologi) – grad av genetisk anpassning till en biologisk miljö och är ett inom evolutionsbiologin fundamentalt begrepp Fitness (träning) – en tävlingsform med bodybuilding och gymnastik Atletisk fitness – en sport, ursprungligen från Sverige Fitness First Stadium – tidigare namn på hemmaarenan för AFC Bournemouth Fysisk fitness – tillståndet att vara ”fit”: anpassad, lämplig, duglig (i slangspråk även attraktiv och sexig) och en strävan efter dels styrka, balans, kompetens, dels attraktiv kropp och/eller hälsosam fysik.