Freestyle

5 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Freestyle, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Freestyle. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Freestyle går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Freestyle

Hitta produkter inom kategorin Freestyle till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Freestyle.

Freestyle är den "svenskspråkiga" benämningen på en typ av bärbara kassettbandspelare. Freestylen lanserades den 1 juli 1979 av Sony under varumärket Walkman. Därefter har freestyle blivit en generell benämning på portabla bandspelare som vanligtvis används tillsammans med hörlurar.På enkla modeller saknas flera tekniska finesser som finns på större bandspelare, cd-spelare etc. Som standard finns ett volymreglage och tre knappar – uppspelning, snabbspolning framåt och stopp. För att spola tillbaka kassettbandet är man då tvungen att ta ut kassetten, vända sida på den och spola framåt. Därutöver finns en utgång avsedd för hörlurar samt ett bältesclips. Standardmodeller drivs av batterier. Det finns även modeller med olika extrafunktioner som exempelvis integrerad högtalare, snabbspolning bakåt, AM-/FM-radio, uttag för nätadapter, extra basåtergivning, equalizer samt omkopplare för normal-, krom- och metallband.Dåvarande Svenska Språknämnden försökte försvenska uttrycket till bärspelare, men detta uttryck slog aldrig igenom. Bärbara CD-spelare kallades på svenska för CD-freestyle när de introducerades. Det finns även andra typer av bärbara kassettbandspelare, exempelvis så kallade fickminnen (diktafoner) och bergsprängare. Den 22 oktober 2010 meddelade Sony att produktionen av bärbara kassettbandspelare upphört.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sparkcykel Freestyle Mf520 Burning