Master Fitness

Minivikt set för Internationell Skivstång 50 mm 0.25-1 kg

Kontrollera pris

Köp nu

Detta set består av flera små vikter som passar på internationell skivstång med 50 mm diameter.

Avsett för att succesivt öka belastningen vid styrketräning?


Beställ Minivikt set för Internationell Skivstång 50 mm 0.25-1 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Minivikt set för Internationell Skivstång 50 mm 0.25-1 kg inom kategorin Fria vikter Styrketräning.

Läs mer...
Kategori: Fria vikter Styrketräning
Artikelnummer: 68-50799
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Alpinskidpaket

Alpinskidpaket från Atomic

Se alla produkter
Hopprep

Hopprep från Nordic Fighter

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.