Golf-GPS och rangefinder

7 Produkter
Här finns produkter i kategorin Golf-GPS och rangefinder. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Golf-GPS och rangefinder. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Golf-GPS och rangefinder.
Sortera

Golf-GPS och rangefinder

Hitta produkter inom kategorin Golf-GPS och rangefinder till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Golf-GPS och rangefinder.

Golf är en precisionssport med boll och klubbor som utövas på golfbanor, där man med så få slag som möjligt ska få ner en boll i ett hål.Golf är en av de få bollsporter som inte kräver ett standardiserat spelområde. Det spelas på en golfbana som har antingen 9 eller 18 hål. Varje hål på banan måste innehålla en tee att slå ut bollen ifrån, och en green som innehåller själva hålkoppen. Det finns andra vanliga former av terräng emellan, såsom fairway, ruff och hinder, men varje hål på en golfbana är unikt i dess specifika utformning och arrangemang. Golf spelas för det lägsta antalet slag av en individ (slagspel) eller den lägsta poängen på de enskilda hålen i en komplett runda av en individ eller grupp (matchspel). Slagspel är den vanligaste formen på alla nivåer.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Gps-klocka Golf Approach S62 Svart