Gymnastik

10 Produkter
Här finns produkter i kategorin Gymnastik. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Gymnastik. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Gymnastik.
Filtrera varumärke
Sortera

Gymnastik

Hitta produkter inom kategorin Gymnastik till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Gymnastik.

Gymnastik är en aktivitet och en sport, som bygger på olika akrobatiska övningar. Den kräver en kombination av styrka, flexibilitet och god kroppsuppfattning. Dagens gymnastik bygger på de gamla grekernas gymnos, där träningen skedde till exempel genom saltomortaler på hästrygg och diverse akrobatiska övningar i vad som kallades för gymnasium. Det finns ett antal olika inriktningar inom gymnastiksporten. I första hand skiljer man mellan truppgymnastik, artistisk gymnastik, rytmisk gymnastik, akrobatisk gymnastik, hopprep och trampolin.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Tunturi Ribbstol av trä