Sidan innehåller annonslänkar
SportKO

MMA Gloves PK4, black, SportKO

599 kr 249 kr-58%
Kontrollera pris

Köp nu

SportKO PK4 MMA Gloves är fingerlösa handskar som gör det lättare för dig att inte bara utföra slag mot din motståndare utan även greppa din motståndare.Tillverkat i äkta läder för att kunna...


Jämför produkt MMA Gloves PK4, black, SportKO online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MMA Gloves PK4, black, SportKO i kategorin Handskar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Handskar
Artikelnummer: IN-SPK4r
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Turskidpaket

Turskidpaket från Madshus

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Tecnica

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.