Sidan innehåller annonslänkar
Abus

Abus Gamechanger Orange S 51-55 cm

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Abus mest påkostade och genombearbetade modell genom tiderna. Tusentals timmar av tester; i vindtunnel, på cyklister och i caad-program, har resulterat i en av världens mest aerodynamiska och snabbaste hjälmar som finns på marknaden. Är bl.a. utvecklat med, och används av, Team Moviestar. GameChanger har också blivit belönad med designpris för Multi Position Design - med dess unika form och design reduceras vinden oavsett huvudets lutning eller vindriktning. En modern aerohjälm på högsta nivå gällande; vikt, ventilation och aerodynamik.100% Aero för landsvägscykling.Forced Air Cooling-teknik. Ventilationsteknik hämtad från flygindustrin. Luften sugs in och kanaliseras runt huvudet i specifika kanaler invändigt.Multi Position Design. Optimal aerodynamik oberoende av lutning eller vindrikting.Multi Shell In-Mold. Extra säker stötabsorbering.FlowStraps. Avancerat vävda remmar för bättre aerodynamik och ökad komfort.Zoom ACE, exakt justeringssystem sitter i nacken ser till att hjälmen verkligen sitter på plats när det skakar som värst. Även justerbar längs- och höjdledes.Kompatibel med hästsvans.AirPort. Fäste för glasögonförvaring baktill, även den aerodynamisk.Mycket lätt. Vikt: S/260 gram. M/270 gram. L/290 gram.Förvaringspåse medföljer.


Jämför produkt Abus Gamechanger Orange S 51-55 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abus Gamechanger Orange S 51-55 cm i kategorin Hjälmar här hos oss.

Kategori: Hjälmar
Artikelnummer: 105907003001
Visa fler

Från kunskapsbanken

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.

Bell

Bell kan syfta på: Bell Challenge – tennisturnering för damer i Québec, Kanada sedan 1993 The Bell Curve – kontroversiell bok om ras och intelligens i USA, av Richard J. Herrnstein och Charles Murray, 1994 Bell–Lancaster-metoden – undervisningsmetod med försigkomna elever som hjälplärare Bells teorem – resultat inom kvantmekaniken, utvecklat av John Stewart Bell 1964 Liberty Bell – klocka i Philadelphia, Pennsylvania, USA