Hjälm Inlines Skateboard Sparkcykel Tiger Gul

Jämför produkt Hjälm Inlines Skateboard Sparkcykel Tiger Gul online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hjälm Inlines Skateboard Sparkcykel Tiger Gul i kategorin Hjälmar här hos oss.

Produktinformation

Oxelos designers har utvecklat hjälmen för inlines, skate och sparkcykel. .

Produktbeskrivning

Inlines är en typ av rullskridskor som används för att åka på vägar, trottoarer eller i olika inomhusmiljöer. Dessa skridskor är utformade med hjul monterade i en rad längs med skridskon, till skillnad från de traditionella rullskridskorna där hjulen är placerade på en axel framför och en axel bakom foten.

Inlines är populära för sportaktiviteter och rekreation. De erbjuder en smidig och snabb transportmetod samtidigt som de ger en underhållande och utmanande träning för benmuskulaturen. Inlines används också i vissa konståknings- och hastighetsåkningsevenemang.

De flesta inlines är justerbara och kan anpassas efter användarens fotstorlek. Det finns olika modeller som passar både nybörjare och erfarna åkare. För att använda inlines behöver man ha en grundläggande balans och åkteknik.

Säkerhetsutrustning som hjälm, handledsskydd, armbågsskydd och knäskydd rekommenderas starkt vid användning av inlines för att minska risken för skador vid fall.

Hjälmar från andra varumärken

Upp till 45% rabatt
Hjälmöverdrag Vattentätt Synligt Nattetid 940 Svart

Hjälmar från BTWIN

Missa inga bra priser på Hjälmar från BTWIN.
Upp till 17% rabatt
Hjälm Inlines, Skate, Sparkcykel Mf540 Blomma

Hjälmar från OXELO

Visa produkter inom Hjälmar från OXELO.

Se gärna också

Hjälm Inlines/skate/sparkcykel B100 Junior Rosa

Oxelos designteam har utvecklat den här hjälmen för att hålla juniorer säkra när de åker rullskridskor, skateboard och skoter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023