Sidan innehåller annonslänkar
Lazer

LAZER HJÄLM IMPALA MIPS MATT SVART L

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Genom att lyssna på MTB-proffsen och designa en hjälm utifrån deras input så har vi här en cykelhjälm som skyddar ditt huvud oavsett hur stökiga stigar du väljer att köra. Fantastisk passform och komfortkänsla. Dessutom ser den riktigt bra ut! Utrustad med säkerhetssystemet MIPS, som minskar risken för skador på hjärnan vid rotationsvåld (d.v.s. vurpor). Extra stora ventilationshål framtill. Inbyggda ventilationskanaler håller huvudet svalt. Fäste för action kamera, alt. belysning. Stor justerbar skärm, anpassad för goggles. Impala kommer i tre storlekar och sitter fantastiskt skönt på huvudet, är ganska slimmad i formen och ger ett mycket bra skydd. Passformen sköts med hjälp av TS+ systemet som bl.a. går ner längre i nacken än konkurrenternas. TS+ går även att ställa i höjdled för bästa möjliga passform. InMold-skalet går ner längre och omsluter kanterna. Ökat skydd och hållbarhet. Låg vikt och bra aerodynamik. Reflexdetaljer. Vikt: 295 gram (strl. S) Unisex


Beställ LAZER HJÄLM IMPALA MIPS MATT SVART L på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten LAZER HJÄLM IMPALA MIPS MATT SVART L inom kategorin Hjälmar.

Kategori: Hjälmar
Artikelnummer: 140000012839
Visa fler

Från kunskapsbanken

Lazer

Lazer, äldre även tjaner efter deras namn på georgiska, är en kartvelisk folkgrupp som bor längs Svarta havets kuster i nordöstra Turkiet, bland annat i städerna Ardeşen, Trabzon och Rize, och i västra Georgien. Uppskattningar av deras antal varierar mellan 220 000 och 1,5 miljon. De är georgierna, megrelerna och adzjarerna närstående. Lazerna är främst sunnimuslimer, men vissa är georgisk-ortodoxa, och vissa georgisk-katolska. De talar främst laziska vilket är nära besläktat med georgiska.

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.

Bell

Bell kan syfta på: Bell Challenge – tennisturnering för damer i Québec, Kanada sedan 1993 The Bell Curve – kontroversiell bok om ras och intelligens i USA, av Richard J. Herrnstein och Charles Murray, 1994 Bell–Lancaster-metoden – undervisningsmetod med försigkomna elever som hjälplärare Bells teorem – resultat inom kvantmekaniken, utvecklat av John Stewart Bell 1964 Liberty Bell – klocka i Philadelphia, Pennsylvania, USA